FER VISIBLE L’INVISIBLE

Sovint quan penso en el meu camí de vida em ve al cap la idea de FER DE PONT, i visualitzo un pont de pedra en forma de mitja lluna que ens transporta d’un lloc a un altre. Durant els últims anys m’he dedicat a indagar què volia dir exactament FER DE PONT i sembla que una de les premisses més consistents em porten a FER VISIBLE L’INVISIBLE: Les Flors de Bach i la Reflexologia Podal son dues eines que permeten visibilitat l’invisible.
Les Flors de Bach ens ajuden a posar consciència a les nostres emocions, a posar paraules al què sentim. Quan som conscients del què sentim podem entendre el què ens està passant, i si entenem el què ens està passant podem canviar i transformar la nostra realitat. M’apassiona veure quan algú s’empodera i transforma la seva vida en allò que realment vol, llavors la vida es torna màgica.
La Reflexologia Podal ens porta al cos, ens ajuda a prendre consciència d’aquelles emocions que poden quedar atrapades al nostre interior, ens bloquegen, i experimentem com a dolor, molèsties o patiment.
Vist així, fer visibles les emocions -el patiment, l’angoixa, la tristesa- és el primer pas cap a la transformació per una vida tranquil·la, harmoniosa i feliç.
L’estrès, l’angoixa, l’ansietat són trastorns d’emocions sufocades -Invisibles-, emocions que necessiten expressar-se, si no deixem que flueixin -o escoltem què ens diuen- el cos ho manifesta amb símptomes físics.
Fer visible l’invisible permet gaudir d’una vida més saludable i feliç.  

emociones en los pies

Sandra Torrades. Naturòpata. LLicenciada en Biologia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *