Flors de Bach per els que pateixen excessiva preocupació per els altres

flores-de-bach

CHICORY
Per aquelles persones que estan molt atentes a les necessitats dels altres però alhora són exigents i possessives, acostumen a portar les converses al seu terreny i estan contínuament corregint als altres. La finalitat és que aquells per els quals es preocupen es quedin sempre al seu costat.
PC: Egoisme, possessió, autocompassió, atenció exagerada i manipulació.
PT: Congestió i retenció.
MP: Chicory permet aprendre a donar sense rebre res a canvi, desenvolupant una gran fortalesa interior per resoldre millor les pròpies necessitats, sense exigir res als altres.

VERVAIN
Els Vervain generalment tenen grans ideals i ambicions. Tenen un gran desig de convertir els seus interlocutors en els seus propis punts de vista fins al punt de mostrar-se intolerants. Durant la malaltia segueixen lluitant allà on d’altres s’haurien donat per vençuts.
PC: Sobre-expressió, sobre-entusiasme, fanatisme. Exasperació per injustícies, tensió i sobre-esforç.
PT: Rigidesa dinàmica, sobre-expressió, irradiació. Antiinflamatori del sistema.
MP: Vervain ajuda a equilibrar l’excés d’entusiasme que pot portar a l’extremisme i el fanatisme. Permet la relaxació física i psíquica obrint la ment a d’altres possibilitats.

VINE
El Dr. Bach deia que Vine era per les persones molt capaces, segures del seu propi talent i confiades en l’èxit. La seva seguretat els fa pensar que als altres els beneficaria deixar-se convença per el què ells diuen. Fins i tot durant la malaltia dirigeixen a aquells que els atenen. Gestionen molt bé els moments d’emergència.
PC: Autoritarisme, domini, lideratge, inflexibilitat, ambició. Volen imposar la seva voluntat incondicionalment.
PT: Duresa, líquid a tensió, rigidesa dinàmica.
MP: Vine permet utilitzar les qualitats de líder innates de manera constructiva, posar els seus dots per a fi de bé, desenvolupant la capacitat d’ajudar als altres i trobar el propi camí.

BEECH
Les persones en estat Beech negatiu tenen una clara tendència a ressaltar els errors o defectes dels altres sense tenir en compte les virtuts. Això es tradueix en una actitud crítica i intolerant. Desconeixen l’ habilitat de posar-se en el lloc de l’altre. Mostren poca compassió i comprensió cap els altres.
PC: Intolerància, crítica, arrogància, irritabilitat.
PT: Intolerància, irritació, rebuig i rigidesa. Antihistamínic del sistema.
MP: Aporta tolerància i comprensió, humilitat i indulgència. Aporta flexibilitat física i psíquica, permet adonar-se que a més dels nostres propis patrons de comportament, n’hi ha d’altres que també poden ser vàlids.

ROCK WATER
Rock Water és per aquelles persones que són molt estrictes en la seva manera de viure. Es neguen moltes alegries i plaers de la vida perquè consideren que poden interferir en la seva feina. Desitgen estar sanes, fortes i actives i faran qualsevol cosa que els permeti continuar així. Esperen ser exemples per als altres.
PC: Auto- repressió, rigidesa moral, resistència al canvi i duresa.
PT: Rigidesa estàtica i falta de flexibilitat.
MP: Rock Water trenca la closca que envolta a aquestes persones. Permet suavitzar la rigidesa mental, ampliar les seves perspectives i comprendre que tots tenim que fluir amb les lliçons que ens aporta la vida. Permet comunicar els sentiments sense avergonyir-se i recuperar la llibertat interior.

RESCUE REMEDY
Aquest tractament és la combinació de cinc flors. És considerat un «remei» de primers auxilis per situacions d’emergència o crisis davant una experiència en la qual la persona se sent invadida per una tensió que no pot assimilar, elaborar o transmutar, com per exemple: traumatismes, accidents, pèrdues, desmais, cremades, shock, estres, etc.
Inclou: Clematis, Impatients, Rock Rose, Cherry Plum, Star of Bethlem.
PC: Emergència. Shock.
PT: Emergències.
MP: Produeix una reintegració immediata del sistema psicoenergètic i evita que es desenvolupi la reacció en cadena de les conseqüències del shock en el pla cel·lular i del funcionament orgànic, en el cas que ja s’hagi produït, permet també restablir-lo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *