CANVIA LA TEVA MENT. Canvia la teva Vida

Aquí us deixo algunes propostes -que surten de forma recurrent a la consulta-

1. Accepta la responsabilitat al 100% Trobar i dedicar-te al que t’apassiona et correspon a tu. No és responsabilitat del govern, de la teva parella o de les teves circumstàncies. Si la teva vida no és com vols que sigui, és a les teves mans fer el necessari per canviar-la.

2. Fes-te les preguntes correctes Posa atenció al teu diàleg intern i oblida’t de preguntes que no et serveixen per a res (per què la meva vida és un fàstic?). Comença a qüestionar-te poderosament: què he après ? què pot funcionar? en quina persona he de convertir-me per aconseguir els meus somnis?

3. L’èxit deixa pistes. Aprèn dels que han aconseguit el que vols aconseguir. Hi ha molta informació en llibres, gravacions i el mateix Internet, sobre persones que han aconseguit dedicar-se al que els apassiona, i han sabut convertir-lo en un negoci. No envegis a aquestes persones, admíralas pel que poden ensenyar-te.

4. Medita. Dedica almenys 15 minuts cada dia a qualsevol tipus de meditació. Els beneficis són molts i molt grans, però principalment t’ajudarà a tenir un estat mental òptim per assolir els teus objectius.

5. Apaga la televisió. Encara que em diguis que només veus Discovery Channel i programes positius o educatius, sens dubte pots utilitzar aquest temps per llegir, créixer, impulsar el teu negoci, o millor encara, fer el que t’apassiona.

6. Centra’t en el que tens, no en el que et falta. Donar-li la teva atenció a tot el que no tens, és pensar en escassetat i limitacions. Compte i agraeix el que has aconseguit i el que tens a les mans i tindràs una consciència d’abundància i creixement, que són bàsiques per a generar ingressos amb la teva passió.

Resum extret de 100 Tips para convertir Tu Passión en Tu Negocio. E-book. Marco Ayuso.

FER VISIBLE L’INVISIBLE

Sovint quan penso en el meu camí de vida em ve al cap la idea de FER DE PONT, i visualitzo un pont de pedra en forma de mitja lluna que ens transporta d’un lloc a un altre. Durant els últims anys m’he dedicat a indagar què volia dir exactament FER DE PONT i sembla que una de les premisses més consistents em porten a FER VISIBLE L’INVISIBLE: Les Flors de Bach i la Reflexologia Podal son dues eines que permeten visibilitat l’invisible.
Les Flors de Bach ens ajuden a posar consciència a les nostres emocions, a posar paraules al què sentim. Quan som conscients del què sentim podem entendre el què ens està passant, i si entenem el què ens està passant podem canviar i transformar la nostra realitat. M’apassiona veure quan algú s’empodera i transforma la seva vida en allò que realment vol, llavors la vida es torna màgica.
La Reflexologia Podal ens porta al cos, ens ajuda a prendre consciència d’aquelles emocions que poden quedar atrapades al nostre interior, ens bloquegen, i experimentem com a dolor, molèsties o patiment.
Vist així, fer visibles les emocions -el patiment, l’angoixa, la tristesa- és el primer pas cap a la transformació per una vida tranquil·la, harmoniosa i feliç.
L’estrès, l’angoixa, l’ansietat són trastorns d’emocions sufocades -Invisibles-, emocions que necessiten expressar-se, si no deixem que flueixin -o escoltem què ens diuen- el cos ho manifesta amb símptomes físics.
Fer visible l’invisible permet gaudir d’una vida més saludable i feliç.  

emociones en los pies

Sandra Torrades. Naturòpata. LLicenciada en Biologia