Flors de Bach; Remeis per els que tenen PORS

El Dr. Bach va destribuir els 38 Remeis Florals en diferents grups! En aquest article comparteixo les Flors per treballar els diferents tipus de PORS.

flores-de-bach

ROCK ROSE
És el remei d’emergència, per alleugerir els casos de por extrema. Pors desmesurades a la mort. Terror. Angoixes y pors amb arrels a causes reals o de l’inconscient. Pors que generen estres. En nens és molt útil per a pors nocturnes i malsons.
Patró Transpersonal(1)(PT): Paralització de qualsevol tipus
Millores per el pacient(MP): Millora del sistema nerviós. Prendre Rock Rose dóna coratge, valor, pau i tranquil·litat.

MIMULUS
Per les pors conegudes; com por a la malaltia, al dolor, als accidents, a l’obscuritat, a la soledat. Per les pors de la vida quotidiana. Petites ansietats i fòbies concretes. Por a parlar en públic. Normalment son pors secretes, que no es comparteixen amb els altres.
PT: Timidesa i nerviosisme.
MP: Aporta valentia personal i millora el control de la pròpia sensibilitat. Prendre Mimulus permet superar determinades pors per poder fluir i confiar en la vida.

CHERRY PLUM
Per els que tenen por a perdre la raó, a fer coses que s’escapen del seu control i que no desitgen. Pensaments descontrolats que impulsen a accions no desitjades.
PT: Descontrol
MP: Aporta relaxació en situacions de molta tensió. Prendre Cherry Plum aporta calma, serenitat, espontaneïtat i control mental i físic. Té la capacitat de penetrar en les capes més profundes de l’inconscient, prenent consciència de la pròpia escènica i facilitant l’expressió de les emocions més profundes.

ASPEN
Per les pors imprecises, desconegudes o sobrenaturals, pors que no tenen una raó concreta. Per els que tenen pressentiments o premonicions que els inquieten. Protector astral.
PT: Tremolors
MP: Prendre Aspen permet apreciar d’una manera realista els dons de la sensibilitat i treure’n el millor benefici.

RED CHESTNUT
Per els que es preocupen exageradament per el seus familiars, amics i/o coneguts. Aquestes persones desconeixen que es tracta de les pròpies pors ocultes, inconscients i molt profundes que es projecten en els altres, normalment les persones més properes del seu entorn. No s’adonen que aquestes pors són responsabilitat seva.
PT: Adherencia, simbiosis.
MP: Prendre Red Chestnut aporta tranquil·litat, optimisme i pau. Confereix la capacitat de crear pensament positius de seguretat, salud i benestar i transmetre-ho als altres.

Si t’identifiques amb alguna d’aquestes Flors consulta’m sense cap compromís!

Sandra Torrades. Naturopata. Tractements Naturals. Telf. 606 676 154