Si vols aprendre a meditar aquest és un principi!

Quan em pregunten què és meditar d’entrada se m’encenen totes les antenes d’alerta! …però seguidament la resposta surt molt fluida, és connectar amb un mateix, connectar amb aquella part de nosaltres quieta, profunda, equilibrada i que és la font de totes les possibilitats!

No cal  llegir milers de llibres, ni ser un yogui, ni ser molt espiritual per seure un momentet i escoltar-nos, observar què passa per la nostra ment i observar el què sentim és el primer pas. Al principi pot semblar complicat, però a mesura que vas practicant cada cop és més fàcil i t’adones de l’enorme poder que té la meditació per transformar el nostre interior i en consequència el nostre entorn!

De fet, el treball amb les Flors de Bach està molt relacionat amb la meditació, en la visita observem el què pensem, el què sentim i amb l’ajuda de les Flors connectem amb la nostra essència per transformar el camí i trobar les respostes. 

Aquí us deixo uns enllaços per començar a meditar. Són meditacions de 15 minuts enfocades a crear abundància i prosperitat! T’animes a provar-ho? La idea és que cada setmana et facilitaré un enllaç per aprendre a meditar en 7 setmanes.

Busca un raconet tranquil, escolta aquest àudio al matí i al vespre i després observa els canvis!

Si vols aprendre a meditar aquest és un principi!

Sandra Torrades