CANVIA LA TEVA MENT. Canvia la teva Vida

Aquí us deixo algunes propostes -que surten de forma recurrent a la consulta-

1. Accepta la responsabilitat al 100% Trobar i dedicar-te al que t’apassiona et correspon a tu. No és responsabilitat del govern, de la teva parella o de les teves circumstàncies. Si la teva vida no és com vols que sigui, és a les teves mans fer el necessari per canviar-la.

2. Fes-te les preguntes correctes Posa atenció al teu diàleg intern i oblida’t de preguntes que no et serveixen per a res (per què la meva vida és un fàstic?). Comença a qüestionar-te poderosament: què he après ? què pot funcionar? en quina persona he de convertir-me per aconseguir els meus somnis?

3. L’èxit deixa pistes. Aprèn dels que han aconseguit el que vols aconseguir. Hi ha molta informació en llibres, gravacions i el mateix Internet, sobre persones que han aconseguit dedicar-se al que els apassiona, i han sabut convertir-lo en un negoci. No envegis a aquestes persones, admíralas pel que poden ensenyar-te.

4. Medita. Dedica almenys 15 minuts cada dia a qualsevol tipus de meditació. Els beneficis són molts i molt grans, però principalment t’ajudarà a tenir un estat mental òptim per assolir els teus objectius.

5. Apaga la televisió. Encara que em diguis que només veus Discovery Channel i programes positius o educatius, sens dubte pots utilitzar aquest temps per llegir, créixer, impulsar el teu negoci, o millor encara, fer el que t’apassiona.

6. Centra’t en el que tens, no en el que et falta. Donar-li la teva atenció a tot el que no tens, és pensar en escassetat i limitacions. Compte i agraeix el que has aconseguit i el que tens a les mans i tindràs una consciència d’abundància i creixement, que són bàsiques per a generar ingressos amb la teva passió.

Resum extret de 100 Tips para convertir Tu Passión en Tu Negocio. E-book. Marco Ayuso.

El Toc terapèutic en la Reflexologia Podal

Vivim en una societat on tenim l’esperança que els avenços tecnològics i científics ens donaran una major comprensió de nosaltres mateixos com a éssers humans, amb la finalitat de descobrir els secrets del benestar i guanyar la lluita contra les malalties.

Aquesta confiança creixent en la informació externa, ha fet que de forma gradual hàgim anat perdent el contacte intern amb la nostra pròpia essència, i amb aquella comprensió innata de la que tots en podem gaudir.

Les teràpies naturals permeten experimentar i recuperar aquesta consciència innata i ens ensenyen a utilitzar-la de nou per aconseguir el benestar físic, mental i espiritual. Es com una petita llavor que està adormida en el nostre interior, perquè desperti, només necessitem posar-hi atenció i simplement recordar.

En la majoria de tradicions com la medicina xinesa, l’ ayurvèdica, o la medicina practicada per els nostres ancestres abans del gran desplegament tecnològic i científic, consideren que la salut depèn de mantenir en equilibri i harmonia el cos físic, mental i espiritual, el què en diem un enfoc holístic.

Flayer 2 Reflexo

Les teràpies naturals tenen aquest enfoc holístic i a més tenen la  capacitat de despertar la pròpia consciència d’energia vital que a l’hora impregna tot l’univers. Aquesta energia vital els antics grecs l’anomenaven pneuma; els hindús prana; els xinesos Chi;  i els Japonesos Ki. Malauradament, el concepte d’energia vital és ignorat en la medicina moderna que es centra, pràcticament  de forma exclusiva, als aspectes biològics de la vida. Des de aquest punt de vista, la vida comença i acaba en la part física.

Ni la Biologia, ni la Química, ni la Medicina, per ara, donen resposta a preguntes fonamentals com ¿Què és la vida? ¿Què impulsa aquestes reaccions químiques i metabòliques? ¿Què és el que fa que els nostres òrgans  i sistemes es mantinguin en vida? ¿Quina és la força que dona vida al cos?

La resposta la podem trobar en les Teràpies Naturals, i la Reflexologia Podal n’és un exemple, una tècnica aparentment física capaç de despertar l’energia vital de forma pràcticament tangible tant per el terapeuta com per a la persona que la rep.

La Reflexologia podal permet observar que la salut depèn de la distribució lliure i  equilibrada d’aquesta energia vital que es mou a través del cos. Quan l’estrès o l’esforç de la vida diària interrompen el moviment lliure de l’energia vital, el nostre cos es veu afectats.

La Reflexologia podal, així com d’altres tècniques, permet mobilitzar i equilibrar aquesta energia, però és la respiració l’expressió bàsica de l’energia vital.  La respiració ens permet descarregar les tensions acumulades i energia estancada mitjançant l’exhalació, i amb cada inhalació rebem abundant energia fresca i purificada.

Des de un punt de vista físic la reflexologia consisteix en la manipulació ferma, i a l’hora delicada, dels peus per estimular determinats punts reflexes, amb la finalitat d’ estimular o equilibrar el cos. Aquest punts reflexes son la correspondència exacte de músculs, òrgans i glàndules.

Des de un punt de vista energètic,  la reflexologia té la capacitat d’estimular i regular l’energia vital evocant les facultat latents del cos per aconseguir un estat saludable i harmònic, ideal per mantenir l’equilibri físic, mental i emocional.

Una sessió de reflexologia podal et pot aportar:

 • Benestar immediat i recuperació de l’harmonia del cos i la ment.
 • El toc terapèutic ajuda a prendre consciència de la salut, tant en l’aspecte físic com emocional.
 • Activa el poder auto-curatiu del cos, equilibrant el nostre sistema energètic.

En les persones sanes el toc terapèutic en la Reflexologia podal aporta:

 • Una forma agradable de relaxació i benestar
 • Alleugereix les pors, l’ansietat i la frustració
 • Revitalitza la ment i el cos
 • Augmenta la vitalitat i la confiança
 • Millora la qualitat del son
 • Restableix l’equilibri
 • Un sentit de totalitat

En les persones que necessiten recuperar l’equilibri el toc terapèutic en la Reflexologia podal aporta:

 • Contrarestar la fatiga
 • Relaxar el sistema nerviós, les preocupacions i les pors
 • Alleugerir les molèsties, dolors i malestar
 • Alleugerir el sofriment
 • Redueix la tensió relaxant la musculatura
 • Millora la circulació
 • Afavoreix l’eliminació de toxines
 • Regula les àrees hipoactives o hiperactives

En la reflexologia podal es pot percebre una onada d’energia vibrant que rejoveneix les cèl·lules, dissipa les emocions que ens bloquegen i tot això permet restablir la pau interior creant l’espai necessari per recuperar-se o mantenir-se en un estat saludable.

Sandra Torrades. Naturòpata. Llicenciada en Biologia    www.espaideterapiafloral.com

BIBLIOGRAFIA

 • Reflexologia Podal. Chris Stormer. Edit. Paidotribo. Badalona 2015
 • El Toque Sanador. Cómo Energizar Cuerpo, Mente y Espíritu. Burmeister y T Monte. Edt. Edaf. SLU. Madrid. Abril 2017.

 

 

Quan el Jo compren la veritat​

Algunes persones creuen que la seva felicitat va de  fora a dins. Molts altres s’han adonat que la felicitat és un < treball interior >. Han tingut la visió interna que la felicitat sorgeix de dins, de la nostra consciència, de dins a fora.

FB_IMG_1484134472012

Potser creus encara que són els altres els que et fan enfadar. D’altres han comprès que no hi ha ningú que et  faci enfadar, que nosaltres vam crear cada reacció / resposta, i que, per tant, som nosaltres els seus únics responsables en comprendre aquesta veritat i recuperar la capacitat de triar els propis sentiments associats a ella, han canviat la seva manera de relacionar-se amb els altres i de viure la vida.

La majoria de persones aprenen a creure que l’amor s’adquireix, i avancen a la recerca de l’amor en la vida. No obstant això, hi ha qui ha comprès que l’amor és el que som quan alliberem el nostre jo sense reserves, per tant, no hi ha necessitat de buscar l’amor enlloc, ja és aquí!

Quan el jo comprèn, provoca un canvi de percepció que, al seu torn, modifica els pensaments i accions. Llavors, cada un d’aquests episodis de comprensió té el poder de canviar el nostre estat de l’ésser, i en conseqüència té el poder de curar l’ànima, la qual cosa significa eliminar els molts tipus de malaltia que habitualment creem i sentim en la nostra consciència.

 

Extracte del Llibre:  El sistema inmunitario del alma.
Cómo liberar tu ser de todo tipo de enfermedades
Ed. GAVISUS
Mike George

Quan les emocions generen milers de pensaments

«La ment, amb els seus pensaments, es dirigida per els sentiments. Cada un dels sentiments deriva en l’acumulació de milers de pensaments. Com que la majoria de persones suprimeixen i ignoren les seves emocions durant tota la vida, aquesta energia reprimida s’acumula i busca expresar-se a través de diferents trastorns psicosomàtics, trastorns corporals, malalties emocionals o conductes desordenades en les relacions interpersonals. Les emocions acumulades bloquegen el creixement espiritual i la consciència, així com l’èxit en moltes  de les àrees de la vida»

Referència: Dejar Ir. Dr. D. R. Hawkins. El Grano de Mostaza. 2014

El doble; com solucionar problemes en una nit

La primera vegada que em va arribar aquesta informació me la vaig mirar, però no li vaig fer gaire cas. Aquest cop me la va enviar una de les meves mestres i vaig decidir prestar-li més atenció, a més, aquest cop va acompanyada d’un raonament científic, que la meva ment, encara necessita de vegades…Tot i així, no m’ha sorprès gens res del què explica, més aviat m’ha donat una comprensió molt més profunda (o potser més científica) de com actuen les Flors de Bach. Ah!!! i feliç de saber que tinc un doble que va per davant meu, li hauré de fer més cas!
Jo ja ho he posat en pràctica i d’aquí a quaranta dies (la quarantena, com expliquen al vídeo) faré un anàlisi del resultat.
Aquí ho deixo per dos motiu, perquè a mi no se m’oblidi de revisar com ha anat….i perquè aquests vídeos tinguin molta difusió, si estàs llegint això t’animo a que ho provis (les casualitats no existeixen) …com diu el Dr. Garnier-Malet, si tots visquéssim amb aquest principi de benevolència tindrem un mon molt millor! i per mi d’això es tracta…. de deixar un mon millor!

 

el doble

Teoría del desdoblamiento del tiempo. Jean-Pierre Garnier Malet

Fuente: http://www.tuyaeresfeliz.com/blog/videos-monica-villamarin/el-doble-como-solucionar-cualquier-problema-en-una-sola-noche/

Este físico, nos muestra la posibilidad de vernos como receptores y emisores de energía constante, que intercambia información para construir el futuro.

Jean-Pierre Garnier Malet es un doctor en Física francés, especializado en mecánica de los fluidos, que descubrió en 1988 que el tiempo se desdobla. La aplicación científica de esa teoría, permitió explicar desde la llegada de planetoides al cinturón de Kuiper, hasta el mecanismo de los pensamientos, o de la vida.

Porque, incluso en contra de lo que hasta hace poco tiempo se creía comprobado, Garnier Malet afirma que, gracias a su descubrimiento, puede comprobarse que no sólo el tiempo se desdobla, sino que el ser humano también, siguiendo la pauta de casi todo el universo.

Su descubrimiento fue avalado en el año 2006 por la revista científica norteamericana American Institute of Physics, de New York, por primero posibilitar la predicción y después permitir constatar la llegada de planetoides al sistema solar, entre otras utilidades científicas.

Desdoblamiento del tiempo y el ser humano

La teoría del desdoblamiento afirma que nuestro cuerpo es también energía que puede proyectarse hacia el futuro, extrayendo información de esa realidad paralela, que traslada a nuestra existencia presente. Según Garnier, de cada instante que vivimos, una pequeñísima partícula es información mental que recibimos inconscientemente, sobre nuestro futuro, de nuestro “otro yo”, formado de energía,cuánticamente hablando.

“Tenemos la sensación de percibir un tiempo continuo. Sin embargo, tal como demuestran los diagnósticos por imágenes, en nuestro cerebro se imprimen solamente imágenes intermitentes. Entre dos instantes perceptibles siempre hay un instante imperceptible”, dice Garnier. Y explica, más gráficamente:

“El fenómeno del desdoblamiento del tiempo nos da como resultado el hombre que vive en el tiempo real y en el cuántico, un tiempo imperceptible con varios estados potenciales: memoriza el mejor y se lo transmite al que vive en el tiempo real.”

Imágenes subliminales, como en las películas

El doctor Garnier Malet comenta en su disertación que, de cada 25 imágenes por segundo que se proyecten en una pantalla, solo vemos 24, porque la número 25 nos pasa desapercibida, aunque nuestro cerebro capta subliminalmente la información que aporta esa imagen no advertida. De parecida manera, nuestro “yo”, lo que somos realmente, se desdoblaría en cuerpo físico con existencia consciente en el presente, y energía (que también forma parte de cada uno de nosotros) encargada de viajes en el tiempo, buscando el mejor modo de preparar nuestro futuro. Esa información, según Garnier Malet, se transmitiría al “yo” material, principalmente en las horas de sueño profundo. De ahí, la vital importancia que le da a la intuición, el pensamiento positivo y el instinto de supervivencia.

“Podríamos decir que entre el yo consciente y el yo cuántico se da un intercambio de información que nos permite anticipar el presente a través de la memoria del futuro. En física se llama hiperincursión y está perfectamente demostrada”, explica el científico.

Otra propiedad física, conocida como “onda-partícula”, desarrollada e investigada por el también físico francés Louis-Victor de Broglie y avalada por el propio Einstein, demuestra que también las partículas se desdoblan en corpúsculo y ondas de energía. Nuestros cuerpos, materia al fin, deberían seguir la misma ley, con propósitos definidos aunque, por ahora, ignorados para el ser humano. La teoría del desdoblamiento de Garnier Malet da sentido a ese propósito.

Pensamientos que crean futuro

Para poder utilizar esa información subliminal, aún inadvertida, que llega a nuestro cerebro gracias a nuestro yo “energético”, según la teoría sería imprescindible que cuidásemos la pureza de nuestros pensamientos. Ellos son, imaginando constantemente posibles futuros para nosotros, los que ponen barreras a la realización de nuestro hipotético mejor futuro.

Cierto es que, de continuo y dependiendo de las circunstancias, la mente nos presenta elucubraciones de lo que nos puede pasar, o lo que deberíamos hacer, de cara al futuro personal. Solemos tender a creer más en el peor futuro que imaginamos; solemos temer toda clase de imprevistos indeseables, o imaginar desenlaces nefastos a circunstancias puntuales. Esa tendencia hacia pensamientos negativos, dice Garnier Malet, propicia que nuestra energía “exploradora” del futuro busque en los parámetros que le indica nuestra mente negativa, provocando realmente un futuro poco halagüeño. Sin embargo, si pensamos en positivo, prestando atención a nuestra intuición en la resolución de conflictos, ese otro “yo” viajero nos traerá de la “otra dimensión” la información correcta para preparar un futuro simultáneo satisfactorio.

Si imaginamos o deseamos algún perjuicio para otra persona, asegura el físico francés, acabaremos por recibirlo nosotros mismos, ya que eso es lo que proyectamos como “orden de búsqueda” a nuestra parte energética. El pensamiento correcto debería ser lo más limpio posible, sobre todo en las horas cercanas al sueño, momento en el que se establece el mayor intercambio de información entre nuestros “yos” desdoblados.

Tenemos dos tiempos diferentes al mismo tiempo: un segundo en un tiempo consciente y miles de millones de segundos en otro tiempo imperceptible en el que podemos hacer cosas cuya experiencia pasamos luego al tiempo consciente”

“El fenómeno del desdoblamiento del tiempo nos da como resultado el hombre que vive en EL TIEMPO REAL Y EN EL CUÁNTICO, un tiempo imperceptible con varios estados potenciales: memoriza el mejor y se lo transmite al que vive en el tiempo real”

“Existe otra propiedad conocida en física: la dualidad de la materia; es decir, una partícula es a la vez corpuscular (cuerpo) y ondulatoria (energía). SOMOS A LA VEZ CUERPO Y ENERGÍA, capaces de ir a buscar informaciones a velocidades ondulatorias”

“De día es muy difícil controlar el pensamiento, pero justo antes de quedarnos dormidos tenemos un minuto, y basta con que durante ese minuto controlemos: esa es la manera de conectar con esa parte energética, llamémosla el doble, para pedirle que solucione los problemas” Jean-Pierre Garnier Malet

La teoría del desdoblamiento del tiempo, descubierta por el físico francés Jean-Pierre Garnier Malet en 1988, tiene numerosas implicaciones científicas y prácticas. “Permite comprender mejor el mecanismo de la vida y el funcionamiento de los pensamientos y explica cómo usar mejor nuestras intuiciones, instintos y premoniciones”.

A pesar de ser conceptos de física cuántica tan abstracto s y difíciles de entender, el Sr Garnier Malet lo explica con sencillez y se centra en consejos para aplicar en el día a día.

Podemos escuchar su teoría explicada por él mismo en este audio:

http://www.ivoox.com/desdoblamiento-del-tiempo-audios-mp3_rf_567814_1.html 

I una simplificación de la misma explicada por Mónica Villamarín:

https://www.youtube.com/watch?v=M7WRdSemKdI